Video- & audiobewerking

Bespaar jezelf de kostbare tijd en besteed het editen van beeld- en geluidsmateriaal voor een betaalbare prijs uit!

Videobewerking

videobewerking

Het is al een tijdje bekend, video is DE manier om uw verkoop te stimuleren. De grote bedrijven van deze wereld deden dit natuurlijk al voor het internettijdperk in de vorm van tv-commercials. Iets wat voor de kleine ondernemer onbetaalbaar was.

Maar dankzij het internet en vooral de opkomst van social media, zoals Facebook, Instagram en YouTube is videomarketing nu ook toegankelijk voor de kleinere ondernemer.

Ik kan jouw video's professioneel en betaalbaar bewerken, zodat ze direct op jouw website of social-mediakanalen gebruikt kunnen worden. Denk hierbij niet alleen aan promotievideo's, maar bijvoorbeeld ook instructievideo's voor je online trainingen. 

Podcast Editing

podcast editing

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om via een podcast contact te zoeken en te houden met hun doelgroep. Voor bepaalde ondernemers zijn er veel voordelen.

Denk aan:

  • gratis adverteren
  • het vergroten van uw online zichtbaarheid
  • nauwere banden met (potentiële) klanten
  • en het opbouwen van een zogenaamde expertstatus.

De groep mensen, die  liever naar een podcast luisteren, dan dat ze een blog lezen groeit gestaag. Je kunt altijd en overal naar een podcast luisteren, bijvoorbeeld in de auto tijdens een vervelende file. En dat geldt natuurlijk ook voor het maken van een podcast.

Als drukke ondernemer heb je niet altijd de tijd om te bloggen, terwijl je altijd en overal een podcast kunt opnemen, desnoods met behulp van je smartphone. Bewerken is een ander verhaal. Het is tijdrovend of je hebt gewoonweg de software en know-how om het te doen. In dat geval kun je een beroep op mij doen. Ik bewerk je podcast voor een zeer interessante prijs, zodat je deze binnen 36 uur online kunt zetten

Enkele podcasts die ik bewerk:

Eelco de Boer Podcast
Eelco de Boer Podcast
Richard Koch podcast
Richard Koch Podcast
MasterMoves podcast
Master Moves Podcast

Voordelen van het uitbesteden:

Als je mij je podcast laat bewerken, dan zijn dit de voordelen:

  • Betaalbare kwaliteit
  • Meer tijd om te focussen op content 
  • Geen investering in de nodige software
  • Geen kennis vereist, gewoon opnemen en versturen
  • Altijd binnen 36 uur online

Meer weten over 

audio- en videobewerking?

Neem dan gerust even contact met mij op