Digital Nomad

In 2015 ben ik samen met mijn vriendin aan een buitenlandse reis begonnen, die ons via Duitsland (2 jaar) via Spanje (4 jaar) uiteindelijk in de Algarve in Portugal bracht. Hier wonen wij met onze 4 katten en het lijkt er op dat we onze eindbestemming gevonden hebben! Alle 6 hebben we het hier prima naar onze zin.

Het klimaat natuurlijk, maar ook de natuur, het leven, eten, de mensen en de laid-back sfeer in Portugal zijn gewoon geweldig! In ons drukke bestaan zorgt dit er voor om wat makkelijker af en toe niet vergeten te leven ;) 

Professioneel gezien

Ben Brok web design
Mijn digitale reis in de wondere wereld van het web begon eind 2014, toen mijn vriendin mij vroeg of het niet iets zou zijn om haar te helpen met het online werk. Ik was vrijwel meteen enthousiast aangezien ik al flink wat affiniteit had met alles wat online plaats vond. Naast alle technische zaken, ben ik me ook gaan verdiepen in de wereld van internetmarketing. Alle grote online goeroes, zowel nationaal als internationaal ben ik gaan volgen. Hierdoor heb ik een stevige basis gelegd voor het werk wat ik nu doe, waarbij de nadruk nog altijd wel op de technische kant ligt.

Het geeft een kick mensen vooruit te helpen

Mijn drive haal ik vooral uit het feit dat ik mensen graag help. Er is bijna niets zo bevredigend dan resultaten te zien, die voortkomen uit werk waar jij aan hebt bijgedragen! Een mooi voorbeeld hiervan is het maken van een webshop, voor een winkel die door COVID-19 maatregelen gedwongen werd ook online te gaan verkopen. Dankzij de goedwerkende webshop werden de beperkingen uitstekend opgevangen. 

Dat is misschien ook wel meteen een goed voorbeeld van waarom ik zo van dit werk houd. Zelfs al staat de wereld een klein beetje stil, je kunt altijd doorgaan, ook al zit je op afstand van de klant. En ik ben heilig van mening dat in de (nabije) toekomst, het online werken een steeds groter aandeel gaat krijgen

Wij hebben tijdens de eerste lockdown vrijwel direct besloten om op de maatregelen te anticiperen en een webshop te openen.  Omdat hij onze website ook gemaakt heeft, kwamen we uit op Ben en hij heeft ons fantastisch geholpen. Wij hadden geen ervaring met webshops, en dankzij zijn ervaring en flexibiliteit stond onze webshop in een zeer korte tijd online! Ben is altijd beschikbaar en denkt over de kleinste details mee, om zo onze producten op de beste manier aan te bieden. Hierdoor konden we ondanks de maatregelen onze service blijven aanbieden. Wij kunnen Ben meer dan zeker aanraden, professioneel, ontzettend snel, meedenkend en kundig.

Chiara Cappellano - Il Tartufo Delft

Bekijk hier mijn portfolio