web design

Web Services

Websites

WordPress website

WordPress Website

Het WordPress systeem is met een marktaandeel van ruim 60% veruit het meest populaire CMS ter wereld. Voor veel startende ondernemers is het vaak een logische keuze, aangezien het gratis is. Ook zijn de meeste van de talrijke plug-ins gratis. Vaak zijn het dus enkel de domeinnaam, de hosting en het "bouwen" van de website, waar de kosten in zitten.


Ik kan jou zowel met de hosting als met het creëren van je website helpen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten? Neem dan snel contact met me op!

Phoenix website

Phoenix Website

Misschien ben je van plan een Phoenix website van IMU aan te schaffen, of over te stappen van een ander systeem naar Phoenix, maar vind je het nogal ingewikkeld? Dan kan ik je helpen!


In de afgelopen 5 jaar heb ik al aardig wat Phoenix websites gemaakt en onderhoud sommige hier van nog altijd. Ik heb inmiddels dus heel wat ervaring opgebouwd met dit prachtige systeem van de Internet Marketing Unie. Mocht je dus op zoek zijn naar een ervaren hulp, neem dan gerust contact met me op!

Huddle ledensite

Huddle ledensite

Ook heb ik ervaring met de community software Huddle van IMU. Dus mocht je hulp zoeken met het inrichten van je ledensite, kan je ook hier voor een beroep op mij doen. 

Mocht je meer info willen over deze services, of misschien direct een offerte aanvragen, neem dan nu contact met mij op!