web shop

Nooit was er een beter moment

om een webshop te openen

Als er ooit een perfect moment is geweest om je bedrijf van offline naar online te verplaatsen, dan is het nu! De wereld is volledig veranderd en de manier van verkopen ook. Maar zelfs voor de uitbraak van het Coronavirus zagen de voorspellingen van de groei van de e-commerce markt er al veelbelovend uit. Waar de wereldwijde omzet in 2019 al 3536 miljard dollar bedroeg, wordt verwacht dat dit bedrag in 2023 maar liefst 6542 miljard dollar zal zijn!

Coronamaatregelen

Wereldwijd ondervinden winkeliers en ondernemers hinder door allerlei maatregelen, vanwege de pandemie. Ga niet bij de pakken neerzitten en kom in actie. Combineer je fysieke winkel met een online shop!

NU is de tijd!

Handel NU en zet jouw producten online! Ik kan je hiermee helpen. Voor een betaalbare prijs maak ik een functionele webshop, compleet met een betaalsysteem op WordPress met de WooCommerce plug-in. Tegen een kleine meerprijs per jaar kan ik ook de hosting voor je verzorgen. Aarzel dus niet langer en breidt je business online uit!

web shop

Mijn laatste creaties

web shop
web shop
Wij hebben tijdens de eerste lockdown vrijwel direct besloten om op de maatregelen te anticiperen en een webshop te openen.  Omdat hij onze website ook gemaakt heeft, kwamen we uit op Ben en hij heeft ons fantastisch geholpen. Wij hadden geen ervaring met webshops, en dankzij zijn ervaring en flexibiliteit stond onze webshop in een zeer korte tijd online! Ben is altijd beschikbaar en denkt over de kleinste details mee, om zo onze producten op de beste manier aan te bieden. Hierdoor konden we ondanks de maatregelen onze service blijven aanbieden. Wij kunnen Ben meer dan zeker aanraden, professioneel, ontzettend snel, meedenkend en kundig.
Chiara Cappellano - Il Tartufo Delft

Wil jij ook online gaan verkopen?

Wacht niet langer en verkoop jouw producten via een betaalbare web shop.